OBS!

Observera att bloggen inte är kopplad till, eller officiell för, SVT. Åsikter och tankar är mina egna och privata.

tisdag 23 juni 2009

Hallåtexter ons 24/6 svt2

1800
Paul undrar om Sophie vill berätta lite mer om den där drömmen hon hade. Med andra ord fortsätter hennes samtalsterapi i In treatment, om en timme.
Nu, såhär i sommarvärmen kan det kanske vara rent av skönt att det ska handla om det det ska handla om.

1850
Är det en mardröm hon berättar om...eller ett förträngt minne? Själv har jag ingen aning men det känns i alla fall som att Paul börjar närma sig kärnan i ämnet Sophies far. In treatment fortsätter, om tio minuter.
Närmast ska vi få lite samhällsinformation.

1855
Anfall är bästa försvar och oj vilken attack Sophie har på gång mot Paul. In treatment fortsätter, efter lite nyheter.

1900
Att ha kändisar som dyker upp som sig själva i komediserier är ju bara...pinsamt. Och pinsammare ska det bli när en riktig superstjärna sysslar med riktigt skamlös reklam. I Extras såklart! Om en halvtimme.
Nu ska Paul fortsätta lirka och Sophie fortsätta slingra sig.

1925
Vad i hela friden gör Chris Martin från Coldplay på en fabrik i Wigan? Svaret är lika självklart som fullständigt skamlöst. Och genant. Se själv i Extras, om fem minuter.
Något som utstrålar betydligt mer ödmjukhet ska vi bekanta oss med nu.

1930
Spanien mot USA är första semifinalen i fotbollens Confederations Cup, direktsändningen börjar om en halvtimme här i tvåan.
Det som Extras lyckas bäst med är såklart att få superkända människor att driva med bilden av sig själva. Som Coldplay-frontmannen Chris Martin. Jag hoppas han driver med bilden av sig själv i alla fall.

2000
Inte heller den här veckan blir det något Antikmagasin, Knut är tillbaka nästa onsdag. Nu ska vi vaska fram det lag som får spela final mot antingen Brasilien eller Sydafrika och bara så du vet så kommer direktsändningen att övergå till ettan om en timme.

2100
Sändningen från Confederations Cup fortsätter alltså nu i ettan. Här kommer det vara arton månader sen hon tjuvkopplade en bil, snodde morsans kreditkort och hade sex med sin bästa vän Sugar. Nu väntar nya...äventyr. Andra säsongen av Sugar Rush startar om en halvtimme, närmast blir det nyheter.

2130
Det blir långfilm ikväll! Ett romantiskt drama helt utan romantik skulle man faktiskt kunna säga. Vår sista Merchant/Ivory-film, Återstoden av dagen – om en timme.
Vad återstår av Sugar och Kims förhållande? Sitt kvar så får du veta.

2155
Ett drama för den som gillar när handlingen får ta tid på sig och där man måste lyssna till det som inte sägs och där handligen får ta tid på sig. Återstoden av dagen börjar om 35 minuter. Nu till något som väl, tyvärr, är märkligt bekant för många fler än bara jag. Och han.

2200
Kvällens långfilm nominerades till hela åtta Oscar. Bland andra bästa film, regi samt manliga och kvinnliga huvudroll. Vår sista Merchant/Ivory-pärla med Emma Thompson och Anthony Hopkins, Återstoden av dagen – om en halvtimme.
Närmast blir det Sportnytt.

2230
Emma Thompsons rollprestation i kvällens film, som Miss Kenton, rankades av den ansedda bransch-tidningen Premiere som den femtioandra bästa genom tiderna. Ändå vann hon ingen Oscar, hon blev så att säga ”bara” nominerad. Men det är okej, hon var nominerad året före också och vann istället året efter. Inte för sitt skådespeleri i och för sig utan för sitt manus till Förnuft och känsla men nu krånglar jag till det som vanligt, förlåt.
Det jag vill ha sagt är att det här är en helt otroligt välspelad film, inte bara från Emma Thompson såklart.

2440
Du vet nog det men jag säger det för säkerhets skull. Carnivale ser du normalt sett på tisdagar klockan 20 här i tvåan. Såhär sent på onsdagar blir det repris och om du hellre håller dig till den så är det fem i halv ett som gäller om en vecka.
Nu är det dags för Sophie att vakna. På ett sätt som väl ingen någonsin vill vakna.

2535
Brasilien eller Sydafrika kommer att spela antingen final eller matchen om tredjepris i Confederations cup. Vilket det blir avgörs i semifinal två med start imorron torsdag klockan 20 här i tvåan. Imorron kommer också satanister plinga på dörrklockan för att prata om meningen med livet. I Kvarteret Skatan såklart, 21 å 30.
Mer information om våra program finns alltid på webben – svt.se. Där kan du ju också se många av våra program i SVT Play.
Det här är Henrik Bennetter som ber att få önska – natti-natti.

Inga kommentarer: