OBS!

Observera att bloggen inte är kopplad till, eller officiell för, SVT. Åsikter och tankar är mina egna och privata.

fredag 7 maj 2010

Hallåtexter ons 5/5 -10, svt1

17.55
Hon är inte debutant men hon är deckardebutanten som undrar Vart tog den söta lilla flickan vägen? Åsa Lantz är också gäst hos Beppe i Gokväll, om tjugo minuter.
Ikväll kommer också Uppdrag granskning ge dig sanningen bakom elprischocken, klockan 20, och så visar vi det sista avsnittet, någonsin, av Andra avenyn. Klockan 21. Närmast blir det Sportnytt.
(22 sekunder)

18.15
Imorron letar Martin efter ett djur som äter ofantliga mängder björkris, motsvarande 3 kilometer per dag om det hade varit en människa. Klockan 20 imorron.
Ikväll får vi veta sanningen bakom de skyhöga elpriserna, det är Uppdrag granskning som avslöjar det såklart. Klockan 20. Nu till ett närmast sagolikt Gokväll.
(20 sekunder)

19
Råkade du missa gårdagens nedräkning och uppladdning inför den tjugofemte, tjugosjunde och tjugonionde maj, som är de dagar då Eurovision Song Contest avgörs, så kan du se det när du vill i SVT Play eller ikväll här i ettan, 23 å 35.
En del av sanningen bakom varför elen blivit så dyr är att kraftbolagen kallar gammalt för nytt. Utsläppsrätter ställer också till det. Vill du veta mer, titta på Uppdrag granskning, om en timme.
Ikväll också det allra sista avsnittet av Andra avenyn, någonsin faktiskt. Om två timmar.
Närmast blir det nyheter.
(36 sekunder)

20
Strax:
Vem som helst kan, när som helst, få en stroke. Strax undersöker Kunskapskanalen vad som händer efteråt. SVT24 direktsänder hockeylandskampen mellan Tre kronor och Danmark medan tvåan möter eventuellt blivande professionella solister.
Här kommer du få veta varför elpriset skenat iväg när Uppdrag granskning startar, strax.

Bildhallå:
Tudors som alltså kommer att ta vid efter Livet på Laerkevej vars sista avsnitt kommer nu på söndag, 21 å 15.
Sista avsnittet blir det också ikväll, fast för Andra avenyn. Sista avsnittet någonsin om du inte redan visste det. Då kommer du såklart få veta vem som våldtog Liv och hur det går för alla, allihop. Om en timme.
Nu till veckans Uppdrag Granskning. Efter programmet kommer du ha möjlighet att chatta med reportrarna.
(23 sekunder)

21
Är Jason Stackhouse en...gud? Tja, vad än denne så sjukt charmigt pantade pöjk är eller inte är så visar han prov på riktigt fiffig uppfinningsrikedom i kvällens True Blood och det behövs när man har en hel hord av hjärntvättade människor efter sig. True Blood, fem minuter senare än vanligt, 22 noll fem.
Och det är för det som nu ska hända, det bittra slutet eller kanske söta slutet – det kan jag ju inte avslöja. Hur som helst är det, efter två och ett halvt år i rutan, dags för det sista avsnittet någonsin av Andra avenyn. Tycker du slutet är bra eller dåligt? Tja, det kan du diskutera om du klickar dig fram till Andra avenyn på svt.se, efter själva slutet såklart.
(45 sekunder)

21.50
Sookie, Jason och Bill får äntligen komma hem till Bon Temps ikväll, men det är till kaos ja närmast anarki dom kommer. Hela stan är upp-och-ner-vänd och bara några få har vett och sans kvar. Vart spåren leder har du säkert koll på, om inte annat får du det om en kvart.
Nu släpper vi lös Dom Joly igen och han är också ett riktigt kryp...
(23 sekunder)

22.05
Ett av de allra största namnen inom X-games, Tucker Hibbert, har chans på sitt femte raka guld i skotercross. Fast en nittonårig debutant från Umeå vill ju också vinna... Titta på X-games om du vill veta hur det gick, om fyrtiofem minuter.
Nu till True Blood som, som vanligt, tar vid precis där förra veckans avsnitt slutade – i det här fallet med att Godric, Erics skapare, har låtit solljuset radera ut hans existens. Men snart kommer det snabbt bli väldigt mycket värre.
(30 sekunder)

22.50
Om det är så att du råkade missa uppladdningen och kollen igår så missade du bland andra Maltas, Islands och Albaniens bidrag. Men det kan du såklart ta igen, när du vill i SVT Play eller varför inte på det här sköna, traditionella om än numera digitala sättet – TV? Det blir repris om fyrtiofem minuter.
Nu ska vintern rasa ut, även i Aspen, vi ska nämligen dit för sista gången den här säsongen av X-games.
(24 sekunder)

23.35
Som vanligt kommer resten av kvällen/natten här i ettan att bestå av nya chanser att se missade program – för er som fortfarande inbitet obstinat vägrar att klicka fram det i SVT play alltså. Kvartersdoktorer, Kobror och....konstiga krumelurer i True Blood är sånt du kan se om du är en nattuggla.
Ja, å så ladda upp inför den tjugofemte, tjugosjunde och tjugonionde maj förstås.
(23 sekunder)

0035
Missade du True Blood tidigare ikväll, då Sookie, Bill och Jason återvände till ett Bon Temps i totalt kaos, då är det väl bäst att du antingen klickar fram det i SVT Play eller Play prima, eller att du ser det inatt – tjugo minuter över tre.
Kvartersdoktorn, Kobra och Köping Hillbillies är fler program du kan se inatt eller i play, närmast har problemet med Öland och Gotland fått sin lösning men istället skapat nya problem.

Inga kommentarer: