OBS!

Observera att bloggen inte är kopplad till, eller officiell för, SVT. Åsikter och tankar är mina egna och privata.

torsdag 15 april 2010

Hallåtexter tor 15/4 -10, svt1

17.55
Från kids till kokain, nä usch vilken hemsk övergång, förlåt. Det ska i alla fall handla om kokain i Gokväll och dels om hur den blivit radhusdrog i Sverige och dels om hur det hänger ihop med knarkkrigen i Mexico. Gokväll, om tjugo minuter. Ikväll blir det också säsongsavslutning för Antikrundan med en riktig topprysare för att citera antikexpert Jan Ribbhagen. Klockan 20. Närmast blir det Sportnytt.
(24 sekunder)

18.15
Det bästa som kunde ha hänt antikexpert Jan Ribbhagen händer ikväll. Han får lägga vantarna på något som alla samlare vill ha, något väldigt värdefullt. Se själv i säsongens sista Antikrundan, klockan 20. Världens förmodligen värdefullaste Anja är den som nu ska ta hand om oss.
(21 sekunder)

19
Den ser väl inte sådär värst mycket ut för världen även om den är jämförelsevis enorm, tung och har en härlig brännförgyllning. Samlare står i kö för att vilja ha en så gissa om den är värd mycket pengar? Titta på Antikrundan om en timme. Sen kan du få hjälp med myror, om du har problem med sånt, i Plus om två timmar. Närmast en timme nyheter.
(23 sekunder)

20
Räcker det med vanligt vatten eller behöver man specialmedel för att bli av med myror? Plus får experthjälp, om en timme. Nu till säsongens sista Antikrunda, men Anne Lundberg stannar kvar i TV-rutan ett tag till. Nästa torsdag blir hon nämligen mässjänta igen när Landgång är tillbaka. 20 å 30 om en vecka. Antikrundan kommer förresten också tillbaka och i slutet av programmet kommer du få veta vilka platser de besöker i sommar.
(27 sekunder)

21
SPUG:
Mer antikviteter blir det också i det sista Antikmagasinet. Antikviteter i tenn för att vara exakt. Strax i Kunskapskanalen.

Bildhallå:
Redan ikväll har vi upplösningen av den franska kriminalminiserien Blodshämnden, vars lösning sträcker sig långt tillbaka i tiden. Om en timme och en kvart. Före det blir det Debatt, det ena ämnet är den grova ungdomsbrottsligheten det andra ämnet om kamphundar ska förbjudas? Om en halvtimme. Nu till Plus, som för övrigt alltid vill ha tips och förslag från dig som tittar, klicka dig fram till Plus på svt.se i så fall.
(24 sekunder)

21.30 Julie kunde aldrig föreställa sig att hon skulle bli indragen i något så hemskt, sen blev det ännu värre eftersom hon själv hittade det fjärde mordoffret. Fast det är inte det som är värst av allt. Sista delen av kriminalserien Blodshämnden, om fyrtiofem minuter. Också i Debatt blir det kriminellt.
(17 sekunder)

22.15 ”Vem fan tror han att han e” är ett uttryck som Sture återkommer till, ganska ofta. Kanske är dags att ställa den frågan till sig själv? Om du missade Ulf Brunnberg i den Molinska skröna Sture och Kerstin Forever i förrgår, se den om fyrtiofem minuter. Nu till upplösningen av Blodshämnden och även om det ser mörkt ut för Julie nu, hon har ju precis hittat ett av mordoffren, så kommer det bli rejält värre.
(27 sekunder)

23
Missade du den första delen av Kommissarie Winter så kan du såklart se den i SVT Play och till och med högupplöst i Play Prima. Båda hittar du på svt.se. Alla de program vi visar inatt kan du se i SVT Play faktiskt, till exempel True Blood från igår som annars startar tio i ett här i ettan. Eller också den Molinska skröna som nu ska ge sig ut på vägarna.
(20 sekunder)

2350
Jag har sagt det förut men säger det så gärna igen, samtliga program som vi visar inatt i ettan, även True Blood, kan du se när du vill i SVT Play på svt.se. Och det finns ju flera anledningar till att surfa in på svt.se, där kan du exempelvis läsa Uppdrag gransknings chatt om gårdagens program och läsa mer om själva reportaget såklart. Men, eftersom det är en repris, så kan du tyvärr inte ställa några frågor ikväll. Hur som helst, klicka dig fram till Uppdrag granskning på svt.se.

Inga kommentarer: