OBS!

Observera att bloggen inte är kopplad till, eller officiell för, SVT. Åsikter och tankar är mina egna och privata.

fredag 19 februari 2010

Hallåtexter fre 19/2 -10, svt1

18
I din mobil, eller i din dator om du så vill, kan du nu värma upp inför kvällens OS-sändningar. För det är ju bara i SVT Play som vi kör Uppvärmningen. Surfa in på svt.se snedstreck OS. Där kan du om inte annat titta på lite gamla uppvärmningar också och varför inte när reporter Johan Ejeborg bjussar på ett gäng kanske oväntade och oväntat bra imitationer – Ingemar Stenmark och Björn Borg till exempel – på svt.se. Det blir faktiskt direktsändning från OS i TV nu också, i Kunskapskanalen blir det nämligen curling för damer.
Här i ettan börjar, precis som tidigare kvällar, huvudsändningen om en kvart, närmast blir det nyheter med Lisbeth Åkerman.
(39 sekunder)

18.15
Du hörde kanske det redan förra veckan men det är ju så att Gokväll gör uppehåll, på grund av OS i Vancouver såklart. Tisdagen den andra mars är Gokväll tillbaka.
Ikväll får vi verkligen hoppas att inte det vitryska ishockeyspöket rasslar för mycket med sina kedjor. Tre Kronors match börjar klockan 21 ikväll och inför det kommer Kronornas förstemålvakt – Henrik Lundquist – till Hockeystudion och vill du ställa en fråga till honom så gör det redan nu genom SVT sports Facebook eller Twitter. Frågan får kanske svar efter klockan 20. Vad som ligger närmast nu behöver inte jag berätta.
(37 sekunder)

19
Direktsändningen från OS fortsätter alltså i tvåan, det är direktsändnding också i Kunskapskanalen fast andra grenar då förstås. Och jag vet att jag kanske tjatar om det men du kan ju se en hel del exklusivt på webben också och därmed också numera i din mobil. Titta på svt.se snedstreck OS.
Och misströsta inte OS är tillbaka här i ettan om en timme – då kommer Tre Kronors förstemålvakt Henrik Lundquist att vara gäst i studion. Om du vill fråga honom något – vad som helst – så gör det via SVT sports facebook eller twitter.
Kanske får du svar efter en timme nyheter.
(34 sekunder)

20
Om du tycker att ungdomar är lynniga, för impulsiva och helt omdömeslösa så har du för det mesta helt rätt. Men det har också sin vetenskapliga förklaring och den kan du få höra strax i Kunskapskanalen. Detta medan det blir ett helt K-special om Ola Salo i tvåan och SVT24 direktsänder från OS i Vancouver, kan man tänka sig!
Här blir det ju också OS, hela natten, och det gör ju att ni som sitter och väntar på På spåret och Skavlan kan sluta med det, dom är nämligen inte tillbaka förrän den femte mars. Blir abstinensen för stor så kan du tuffa in på På spårets hemsida och till exempel testa På Spåret-spelet, du hittar det på svt.se.
Nu har jag pratat färdigt, för hela kvällen faktiskt. Ha så trevligt!
(41 sekunder)

Inga kommentarer: