OBS!

Observera att bloggen inte är kopplad till, eller officiell för, SVT. Åsikter och tankar är mina egna och privata.

onsdag 24 februari 2010

Hallåtexter ons 24/2 -10, svt1

18
...och gissa om du kan ladda up redan nu på melodifestivalens sajt! Japp, du gissade rätt.
På svt.se såklart.
På svt.se snedstreck OS hittar du nu den webbdirektsända Uppvärmningen, om du vill värma upp inför OS-sändningen om en kvart alltså. Annars kan du få direktsänd curling redan nu, om du slår över till Kunskapskanalen.
Närmast här Rapport med Lisbeth Åkerman.
(21 sekunder)

18.15
Alltså inte nu på måndag, men nästa.
För övrigt är det sista veckan och sista gången jag behöver säga att Gokväll gör uppehåll, de är ju tillbaka nästa vecka. Då är såklart hela vår ordinarie tablå tillbaka, men så länge kramar vid det sista göttigaste ur det sportiga ymnighetshorn vi kallar OS!
(19 sekunder)

19
Direktsändningen från OS fortsätter alltså nu i tvåan, den pågår också i Kunskapskanalen, på webben och i mobilen om du så vill.
Och du behöver inte vara orolig, OS kommer tillbaka hit till ettan efter en timme nyheter.
(12 sekunder)

20
Sömnproblemens konsekvenser kan bli väldigt stora –inte bara för en själv. Drabbade och läkare pratar om det nu i Kunskapskanalen, samtidigt som tvåan har svaret på varför samhället har ballat ur. Eller ja, Erik Haag har svaret och efter det avslöjar Titiyo hemligheten med henne själv, Jimi Hendrix och Striptease – i Dom kallar oss artister, om en halvtimme i tvåan.
Vi här ju inne på sista OS-veckan, nästa onsdag är alltså Uppdrag Granskning och Andra avenyn tillbaka - och så blir det säsongsstart för True Blood, bara en sån sak! Klockan 22 nästa onsdag.
Men i några dagar till hoppas jag du anslutit näringsdropp, satt på dig OS-blöja och tejpat upp ögonlocken – för det finns väl ingen som helst anledning att resa sig ur fåtöljen förrän tidigast imorron bitti...
(44 sekunder)

Inga kommentarer: