OBS!

Observera att bloggen inte är kopplad till, eller officiell för, SVT. Åsikter och tankar är mina egna och privata.

lördag 13 februari 2010

Hallåtexter lör 13/2 -10, svt1

18
Ja du kan se en tjohelsikes massa från OS i mobilen, livestreamat, senaste nytt, resultat och...ja det mesta helt enkelt. På OS-sajten och bara på OS-sajten blir det nu annars uppvärmning, som dom kallar det, där du kanske kan få svar på dina frågor. Det är nämligen i den webbunika uppvärmningen som alla som har en sportfråga kan få svar av lämplig expert. Kasta dig in på svt.se snedstreck OS, det borde väl hålla dig stången i åtminstone femton minuter hoppas jag, för då börjar kvällens OS-sändningar här i ettan.
Och just det förresten, det är visst någon tävling till ikväll. Melodifestivalen eller nåt sånt hette den tror jag. Den börjar klockan 20. Närmast blir det nyheter.
(49 sekunder)

18.15
Många är de timmar då jag som lite yngre suttit och följt Anders Dauns framfart eller säger man nerfart när det gäller backhoppning? Hur som helst kan jag och alla ni där hemma lägga på några timmar på det ikväll när Anders agerar backhoppningsepertkommentator, om sisådär en halvtimme. André Pops kommer garanterat berätta mer om vad som står på schemat för kvällen.
(24 sekunder)

19.30
På svt.se kan du såklart ladda upp ännu mer inför kvällens melodifestivaldeltävling. Go nuts, helt enkelt.
Där kan du också fortsätta titta på OS om du vill, på svt.se alltså, såvida du inte redan slagit över till tvåan där direktsändningen fortsätter just nu. Ja då hör du ju ändå inte vad jag säger så det är liksom strunt samma. Hur som helst blir det ännu mer OS, hela natten faktiskt, här i ettan från och med 21 å 35.
Närmast nyheter från Rapport med Claes Elfsberg.
(30 sekunder)

20
Hur katastrofer har format vår arkitektur kan du se om du slår över till Kunskapskanalen. I tvåan pågår direktsändningen från OS i Vancouver och som om det inte var nog med sport så blir det snowboardmagasin i SVT24.
För er som inte gillar OS är den sjätte mars datumet att lägga på minnet för då är Merlin, Vid vintergatans slut, Brottskod försvunnen, Teatersupén och alla andra favoritserier tillbaka. Om tre veckor alltså.
Om tre veckor vet vi också vilka ALLA låtar är som kommer att tävla i finalen av Melodifestivalen, om tre veckor är det nämligen Andra chansen. Men, nu går jag som vanligt händelserna i förväg, förlåt. Andra deltävlingen blir det ju nu.
(41 sekunder)

21.30
Om du vill veta exakt vad som väntar i kvällens och nattens OS-sändningar, klicka dig fram till svt.se snedstreck OS eller titta på text-tv sidan 440.
Eller så kan du få veta mer om fem minuter, efter Rapport.
(13 sekunder)

21.35
Om du sitter här och väntar på Brottskod försvunnen så får du vänta länge. Tre veckor närmare bestämt, OS har liksom skrapat rent i tablån. Men vill du titta på något annat än OS så blir det storartad romantisk långfilm med Gwyneth Paltrow, Possession, nu i tvåan. Därefter blir det kanske raka motsatsen, vi får följa de trötta, frusna men oerhört modiga männen i Easy-kompaniet på deras väg genom en olycksbådande Belgisk skog i sjunde delen av Band of Brothers, 23 å 15 i tvåan.
Här ska vi då vika resten av natten till OS. Vill du vara fullt informerad om vad som händer ikväll och inatt – klicka in på svt.se snedstreck os eller knappa in sidan 440 på text-tv.
(44 sekunder)

Inga kommentarer: