OBS!

Observera att bloggen inte är kopplad till, eller officiell för, SVT. Åsikter och tankar är mina egna och privata.

söndag 14 februari 2010

Hallåtexter sön 14/2 -10, svt1

18
Just det, där i mobilen kan du alltså nu följa OS live, det kan du också göra på webben – svt.se snedstreck os – där det nu blir uppvärmning inför kvällens sändningar som kör igång på allvar om en kvart här i ettan.
Och, sanningen att säga, så blir det egentligen inte så mycket annat än OS här i ettan ikväll. Landet runt, Kulturmagasinet Sverige och danska naturserien Nära djuren gör allihop uppehåll till den sjunde mars. Veteran-TV och Välkommen till nanovärlden gör faktiskt inte uppehåll men byter kanal till tvåan, tider för dem är klockan 22 och 22 å 30.
Närmast här i ettan en kvart nyheter.
(36 sekunder)

18.15
Den som sitter och väntar på att Landet runt ska börja får vänta väldigt länge. För ja, du har ju redan förstått att dom olympiska spelen liksom parkerar som ett hangarfartyg i en småbåtshamn här i tre veckor. Söndagen den sjunde mars är Landet runt tillbaka.
Och med endast ett ytterligare avbrott för Rapport 19 å 30 blir det nu OS för hela slanten hela kvällen och natten här i ettan.
(22 sekunder)

19.30
Direktsändningen från OS fortsätter alltså nu i grannkanalen tvåan, men kommer tillbaka hit till ettan om en halvtimme.
Vill du annars fortsätta titta på OS samtidigt som du tittar på Rapport och inte har två TV-apparater – dra fram datorn och surfa in på svt.se snedstreck os eller varför inte ta fram mobilen, i den kan du nämligen också följa os.
Närmast här i ettan alltså Rapport med Claes Elfsberg.
(25 sekunder)

20
Kan vi, får vi, använda vilka metoder som helst för att förändra en människa? Att skära i dess hjärna till exempel? Tvåan visar nu en dokumentär där man träffar både dem som behandlades via lobotomi men också läkare och vårdare berättar om sina erfarenheter.
I Kunskapskanalen får du en ny chans att se torsdagens säsongspremiär av Skolfront, medan det blir direktsändning från OS i SVT24 – kan man tänka sig.
OS kan du också se på webben och i mobilen. Hur det funkar läser du enklast på svt.se snedstreck os, det finns också en hel del information på text-tv sidan 440.
Ha en härlig kväll!
(41 sekunder)

Inga kommentarer: