OBS!

Observera att bloggen inte är kopplad till, eller officiell för, SVT. Åsikter och tankar är mina egna och privata.

torsdag 18 februari 2010

Hallåtexter fre 19/2 -10, svt2

1800
Kunskapskanalen är OS-kanalen just nu, med curling för damer. Annars blir det direktsändning på webben också med uppvärmning i OS-studion, på svt.se snedstreck OS.
Det sägs att tron kan förflytta berg. Därmed inte sagt att OS kan förlytta en hel ö. För, tro det eller ej, att det är OS i Vancouver låter vi inte påverka programserien Expedition Nya Guinea. Den sista delen visar vi om precis en vecka, nu därmed den näst sista delen.

1855
Det blir inte frågesport om fem minuter här i tvåan, Vem vet mest har ju fått flytta på sig för sportkolossen OS – som du kan följa i direktsändning nu i både ettan och Kunskapskanalen, eller varför inte på webben eller i mobilen. Titta på svt.se snedstreck OS om du är nyfiken.Vi tar över ettans direktsändning om fem minuter, efter en nyhetsuppdatering från Rapport.

1900
Du har väl säkert hört det hela veckan, men bara för säkerhets skull – Vem vet mest gör OS-uppehåll och är tillbaka igen måndagen den första mars, klockan 19. Detta OS ska nu få husera hos oss här i tvåan en timme.

2000
Nu är det vetenskapligt bevisat, typ, att ungdomar är omdömeslösa, lynniga och impulsiva. Vill du veta mer – slå över till Kunskapskanalen! Annars blir det då direktsändning från OS i Vancouver i både ettan och SVT24, fast olika delar och grenar förstås.
Här säger vi tack och adjö till OS i några timmar och låter istället K-special frälsa vårt kulturella behov.

2100
I den organiska trädgården är det ikväll dags att skörda potatisen. Du kan också få gott om tips på hur du kan växa diverse organiska grödor. Om en halvtimme.
Närmst blir det nyheter.

2130
Kring 15 pund, alltså i trakten av sisådär 170 kronor får man pröjsa för en varmrätt på The Pot Kiln, om man väljer något från a la carte-menyn vill säga. Puben ligger sisådär 8 mil väster om London men om du vill åka dit på en gång så häng med!

2150
Det blir anledning för någon att ta fram en hagelbössa i kvällens avsnitt av Big Love, om femtiofem minuter.
Carpe diem – Fånga dagen – är titeln på den kortfilm vi nu ska visa. Ett uttryck som väl brukar vara inspirerande och positivt laddat, fast kanske inte just här...

2200
Tågresan har nått Turkiet där ett EU-medlemsskap hägrar, nu i Kunskapskanalen. Samtidigt pågår direktsändningen från OS i både SVT24 och ettan.
Här blir den gamla klyschan att det är jobbigt med svärmorsbesök ganska så rejält bekräftad ikväll, i Big Love, om fyrtiofem minuter. Närmast blir det Sportnytt.

2245
Sällan har tre ord varit mer förödande. Alltså ”Ta en aprikos”. Du skulle bara veta, eller ja du kan få veta om du tittar på Succéduon med Anders och Måns om femtiofem minuter.
För Margenes del, och därmed hela hennes utökade familj blir det också problem, som börjar med ett överraskande telefonsamtal.

2340
Apropå valfusket det rapporterats om på sistone så gjorde Måns en liten observation på Twitter: Vad är roligast – att Piratpartiet sparar ip-nummer eller att de är överraskade över att någon kapar deras val? Du kan såklart också följa Måns och kanske titta på Anders bildblogg, första stoppet är Succeduons hemsida på svt.se. Fast om jag var du, eller Måns, skulle jag inte lyssna på något av vad Anders sa. Snälla, gör inte det.

2410
Lördagen innehåller såklart en hel del OS även här i tvåan, men också sista delen om det sprakande naturlivet kring Ekvatorn, klockan 18. Dessutom blir det långfilm, en udda thriller om ett antal människor som förs samman av en märklig händelse, som övergår i dödlig besatthet. Med Daniel Craig, Samantha Morton och Rhys Ifans, Kärlekens raseri, 21 å 35.
Mer information om våra program finns alltid på webben – svt.se. Där kan du ju också se många av våra program i SVT Play, du kan följa OS live på webben också. Både här och i ettan blir det nu OS hela natten. Jag heter Henrik Bennetter och önskar – natti-natti.

Inga kommentarer: