OBS!

Observera att bloggen inte är kopplad till, eller officiell för, SVT. Åsikter och tankar är mina egna och privata.

torsdag 11 juni 2009

Hallåtexter tor 11/6 svt1

17.55
Kvällens Plus sommar hjälper dig att välja Sport-BH!
Klockan 20 ikväll och efter det blir det trandans i Mitt naturen 20 å 30.
Sen är det ett känt ansikte som ska in till Drakarna för att försöka få till en deal om en gratistidning, i Draknästet klockan 21.
Annars är det snart dags för landskamp mellan Sverige och Danmark igen. Nej inte i Fotboll den här gången, i abborrfiske. Det blir några riktiga bjässar kan jag säga i Vildmark fiske, om tjugo minuter.
Närmast blir det som vanligt vid den här tiden – Sportnytt.
(36 sekunder)

18.15
Ikväll får vi följa med till en ganska öde plats, mitt i Stockholm, där ett sagohus ligger nästan gömt. Som tur är letar Melker Becker upp detta hemliga svenska rum, om en halvtimme.
Hemliga svenska fiskeknep vad gäller att fånga abborre kommer snart inte vara särskilt hemliga längre.
(20 sekunder)

18.45
Gunder Hägg är naken! Nu är det kanske inte helt relevant egentligen, även om det är sant, men jag kanske fick din uppmärksamhet? Bra! Då kan du också ge din uppmärksamhet till Sverker Olofsson, i alla fall om du är en sån som är intresserad av bra sport-BH:ar och eller stegräknare och träning i största allmänhet. Plus sommar sysslar nämligen med det ikväll, om en timme och en kvart. Då kommer det där om Gunder Hägg att klarna också.
Och om du aldrig varit med om det totala kaos som kan uppstå på ett fält i västergötland när tranor bjuder upp till dans, ja då är det lika bra att titta på Mitt i naturen också, 20 å 30 ikväll.
Tyckte du att det lät som en saga – lyssna på det här.
(43 sekunder)

19
Jag är glad att jag slipper, måste jag säga! Det verkar nämligen vara en hel vetenskap att välja rätt sport-BH. Som tur är har Plus sommar kallat in experthjälp, om en timme.
Sen fortsätter landskapsturnén till Västergötland. Där Martin, och vi, kommer att få vara med om att köra ut ungefär sju och ett halvt ton korn – alltså mat – per natt till tranorna som dansar på Hornborgasjön. Mitt i naturen, om en och en halv timme.
Nu är det som vanligt tid för en timme nyheter.
(31 sekunder)

20
Strax:
Det handlar om den svenska instrumentmakaren som hjälpte såna som Frank Zappa, Elvis och Kalle Jularbo, nu i vår temakanal Kunskapskanalen. Samtidigt i SVT24 en ny chans att vara med på Sophies femte session i In Treatment, medan tvåan följer en dejtingsugen 83-åring.
Här ska vi testa träningsutrustning av alla de slag i Plus sommar, strax!

Bildhallå:
Om du vill ha riktig närkontakt med tranor, då ska du sätta dig tillsammans med Martin Emtenäs i hans gömsle i Mitt i naturen, om en halvtimme.
Sen är det en hoppfull entreprenör som i dubbel bemärkelse vill få sin affär i lås, hans produkt är nämligen just det – ett unikt lås. Draknästet, om en och en halv timme.
Nu kommer det bli ganska svettigt i Plus, så vi får ta till ett grundämne, så småningom.
(28 sekunder)

20.30
SPUG:
Vill du ha hjälp att hitta en sport-BH som passar dig? Gå in och chatta på plus hemsida på svt.se – nu!

Bildhallå:
En Stenbeck och en Fylking. Nä, inte en sån Stenbeck men en sån Gert Fylking tänkte försöka övertala Drakarna om att investera ikväll. Om en halvtimme.
Sen ska vi tillbaka till Krimkriget år 1854 i en finsk dokumentär, om en och en halv timme.
Nu ska vi hamna mitt i trandansen. Trodde du ja.
(22 sekunder)

21
I mitten av artonhundratalet stod Europa på randen av ett storkrig. Två imperier kämpade om herraväldet över världen. Ikväll berättas om en bortglömd krigsfront, en liten ö i Östersjön. Dokumentär, om en timme.
Nu till Draknästet där det som vanligt är fasta förutsättningar. De hoppfulla kommer med förslag om andelar och procent och det ruckas ju inte på, inte en millimeter. Nja...
(27 sekunder)

22
Missade du Uppdrag granskning igår med nya uppgifter om mångmiljonbelopp till hemliga agenter inblandade i JAS-affären, då kan du se det om en timme och en kvart här i ettan eller i svt play när du vill.
Nu till den krigsmaskin som rullade för etthundrafemtio år sen och som kunde ha förändrat historien, om det inte varit för en liten ö.
(20 sekunder)

23
Misstankarna är fortfarande att svarta pengar användes för att muta politiker, beslutsfattare och myndigheter i flera europeiska länder. Igår redovisade Uppdrag Granskning nya avslöjanden kring JAS, dom gör det igen om en kvart.
Sen slår vi ett slag för den nakna sanningen om nakenhet och vad män tycker om sina kroppar.
Om en timme och en kvart.
Närmast Kulturnyheterna från tidigare ikväll.
(25 sekunder)

23.15
Vad tycker män om sina kroppar? Ja det varierar såklart beroende på vem du frågar. Vi frågar rätt många. Om en timme.
Nu till gårdagens och dessutom säsongens sista ordinarie Uppdrag granskning och en eventuellt
oväntad upplösning. Ska också säga att eftersom det här är en repris så kommer du inte att kunna chatta med reportarna efter programmet, men du kan såklart läsa chatten på Uppdrag gransknings hemsida.
(24 sekunder)

0015
På tal om Dansbandskampen, du har kanske sett att vinnarna – Larz Kristerz – kommer till sommarens Allsång på Skansen? De ska vara med i det fjärde programmet, den fjortonde juli. Vill du kolla upp ALLA artister i sommar – klicka dig fram till Allsång på Skansen på svt.se.
Nu skulle man ju kunna ordvitsa nåt om Kalsong på Skansen, men vi tänkte du dra av kallingarna också.
(27 sekunder)

0045
Humor har vi som vanligt en rejäl dos av imorron fredag. Pistvakt, klockan 20 och Sjukan 20 å 30. Sen har vi faktiskt två långfilmer imorron också. Dels dramakomedi om hur svårt det kan vara att skaffa barn – Hans och Hennes med Jonas Karlsson och Johanna Sällström – och sen berättelsen om två bankrånare som råkar bli kära i samma tjej, som råkar vara deras gisslan. Cate Blanchett, Bruce Willis och Billy Bob Thornton i Bandits, 22 å 45.
Mer information om våra program finns alltid på webben, svt.se, där kan du ju också titta på många av våra program i SVT Play.
Resten av den här natten i ettan står som vanligt SVT24 för. Det här är Henrik Bennetter som ber att få önska – natti-natti.
(47 sekunder)

Inga kommentarer: