OBS!

Observera att bloggen inte är kopplad till, eller officiell för, SVT. Åsikter och tankar är mina egna och privata.

fredag 15 maj 2009

Hallåtexter fre 15/5 svt2

1800
Det är inte bra och det vet han själv, annars skulle han såklart inte självmant ta kontakt med sin gamla vägledare. Det finns nämligen dagar då terapeuten Paul känner för att bara låsa dörren till sin mottagning och önska att alla patienter bara försvann. Därför blir Paul själv patient i kvällens avsnitt av In Treatment, om en timme.
Nu ska vi lägga ett kolossalt, katastrofalt, pussel.

1855
Det var länge sen Paul var där, men nu behöver han det. För med tanke på hur hans vecka har sett ut så är det nu dags för terapeuten att få terapi. In Treatment fortsätter ikväll, om fem minuter. Närmast blir det nyheter.

1900
Emma Igelström ska prata om sina år som elitsimmare, men såklart också i någon form om sex och relationer, eftersom hon är gäst i Ramp – om en halvtimme.
Nu behöver Paul prata, först och främst om hur han har det på jobbet – men är det verkligen det som trycker honom?

1930
Det handlar om det svenska fotografiets stora alfahanne och den fotograf som han nu tagit under sina vingar, Anders Petersén och JH Engström, i K-special om en halvtimme.
Nu ska vi ha sex med Nils Edwall.

2000
En titt på hur vi kan utvinna energi ur havet görs nu i Kunskapskanalen, samtidigt som det blir säsongsavslutning av Så ska det låta i ettan.
Här ska vi ägna oss åt något nästan hemligt mystiskt – nämligen hur man ska göra för att själv odla sparris! I trädgårdsfredag, 21 å 30. Närmast veckans K-special.

2055
Den måste skördas idag, den formligen skriker efter det. Den underbart mjälla, gröna primör som odlas i Trädgårdsfredag alltså, om trettiofem minuter.
Närmast ska det handla om en annan sorts kärlek.

2100
Tålamod. Det är nog den viktigaste egenskapen vad gäller att vårda sin trädgård och det gäller kanske framför allt när det gäller att odla sparris, men sen kan du få sparris i 15-20 år. Allt berättas i Trädgårdsfredag, om en halvtimme, sen händer något kort sagt fruktansvärt i Generation Kill, 22 å 30. Närmast blir det nyheter.

2130
En brinnade hund blir inte hjälpt av att du klappar den. Det krävs lite mer än så, och däri ligger förklaringen till titeln på kvällens avsnitt av Generation Kill. Om en timme.
Nu ska vi greppa grepen. Rätt grep, såklart.

2200
Det handlar om dom som ingen bryr sig om, i alla fall inte dom som har makten att förändra deras liv, nu i Kunskapskanalen. Här får Bravo Kompaniet information om ett möjligt bakhåll. Om dom bara visste vad som kommer att hända. I Generation Kill, om en halvtimme.
Närmast blir det Sportnytt.

2230
Missade du sista delen av I regnskuggans land i onsdags så kan du se det ikväll istället. Om en timme och tio minuter.
Perspektiv kan vara väldigt olika. Otäckt olika får man nästan säga, med tanke på en by gentemot en kakmix alltså. Du kommer strax förstå vad jag menar, det kanske läskigaste av allt är att man inser att Ray blivit så avtrubbad att man på någon nivå förstår honom också – eller hur?

2340
Att nästan ha dödat sin lillebror, helt av misstag, kan vara det bästa som Kim har gjort på länge. Missade du fjärde delen av Sugar Rush i måndags kan du se den om femtiofem minuter istället.
Nu till sista delen av I Regnskuggans land från i onsdags och det är verkligen sista delen. Det finns inga fler avsnitt gjorda eller planerade.

2435
Är du allergiker? Då borde du kanske titta på säsongsavslutningen av Doktor Åsa från i tisdags, om tjugofem minuter.
Man kan väl knappast kalla det en allergisk reaktion, det som Kims bror drabbades av. Inte det Kim drabbats av heller i och för sig, om du förstår vad jag menar.

0100
Den här kvällens sista program är också den här säsongens sista program, för Doktor Åsa. Men oroa dig inte, Doktorn kommer fortsätta sina undersökningar i höst med en ny säsong.

0130
Han är inte bara världens mäktigaste man, är också kanske en av världens mest intressanta män. USA:s president Barack Obama har nu suttit drygt hundra dagar, imorron blir det dokumentär om honom. Klockan 20.
Det blir långfilm också, med idel stora namn som Kevin Spacey, John Cusack och Jude Law i rollistan. För regin står ingen mindre än Clint Eastwood. Midnatt i ondskans och godhetens trädgård börjar 21 noll fem. Mer information om våra program finns alltid på webben – svt.se. Där kan du ju också se många av våra program i SVT Play.
Det här är Henrik Bennetter som ber att få önska – natti-natti.

Inga kommentarer: