OBS!

Observera att bloggen inte är kopplad till, eller officiell för, SVT. Åsikter och tankar är mina egna och privata.

måndag 18 maj 2009

Hallåtexter sön 17/5 svt2

1700
Vårens allra sista Sverige kommer att lyssna på Maia Hirasawa och träffa kommissarie Wallander och därför få veta vad skådespelaren Krister Henriksson avskyr. Om en timme.
Att påstå att vi ska få höra en Norgehistoria nu är kanske inte helt sant men jag hoppas att det kanske gör dig nyfiken?

1800
Kvällens Agenda börjar alltså redan klockan 20, gör ett avbrott för nyheter klockan 21 och sen fortsätter 21 å 15.
Före det ska vi träffa en ung stjärna som spelar en gammal stjärna. Fray spelar Bach, om en timme. Nu till säsongens sista Sverige, det kommer alltså tillbaka – Ann-Marie berättar mer så småningom.

1900
Samtliga partiledare kommer till Agendas direktsända partiledardebatt ikväll, givna frågor är såklart det stundande EU-valet och Sveriges EU-ordförandeskap, Om en timme här i tvåan.
Nu till en konsert där ungt möter gammalt möter äldst, kanske?

2000
Extremhögern börjar på allvar få fäste i Europa, om det handlar kvällens Dokument utifrån, klockan 22.
Nu till Agendas direktsända partiledardebatt, som alltså gör ett avbrott för nyheter om en timme och sen fortsätter 21 å 15.

2200
Hur ser Europas unga på framtiden i Europa – vilka möjligheter och/eller faror finns det att tänka på inför det stundande EU-valet? Det var ämnet för ett specialprogram av Korrespondenterna i torsdags, som kommer i repris om en timme och fem minuter.
Sen, om du missade Existens i torsdags som handlade om Islamofobi, då kan du se det om en timme och trettiofem minuter.
Nu får vi följa med på ett bröllop – ett olycksbådande bröllop.

2255
1989 föll Berlinmuren. Nu, idag, får de som fötts efter murens fall för första gången möjligheten att påverka sitt Europa i det stundande EU-valet. Så, vad vill då dessa förstagångsväljare? Det frågar Korrespondenterna från i torsdags, om tio minuter.
Närmast blir det nyheter.

2305
Bekämpa din eventuella islamofobi genom att titta på Existens, om en halvtimme. Sist ikväll en ny chans att se dokumentären om hur Barack Obama blev världens mäktigaste man. Om en timme.
Nu ska vi ut i Europa och fråga oss om framtiden.

2335
Barack Obamas politiska resa är kort sagt otrolig. Ett förkroppsligande av den amerikanska drömmen i det tjugoförsta århundradet. Se själv i dokumentären om Obamas historia, om en halvtimme.
Nu ska det handla om islam, som är ett begrepp som omfattar väldigt många olika sorters människor, åsikter och trosinriktningar.

2405
Vårt sista program den här kvällen ska handla om världens mäktigaste man, vars historia man kan säga börjar med en annan karismatisk president i en tid då amerika också var på väg in i en ny era.

2505
Dom är fyratusen år gamla och fortfarande vet man inte riktigt hur de byggdes – eller?Det handlar om Pyramiderna i Vetenskapens värld, klockan 20 imorron måndag.
Timmen före bör du för allt i världen inte missa nästa session med den kärlekskranka patienten Laura. In Treatment fortsätter, klockan 19.
Mer information om våra program finns alltid på webben – svt.se. Där kan du ju också se många av våra program i SVT Play.
Det här är Henrik Bennetter som ber att få önska – natti-natti.

Inga kommentarer: