OBS!

Observera att bloggen inte är kopplad till, eller officiell för, SVT. Åsikter och tankar är mina egna och privata.

onsdag 7 oktober 2009

Hallåtexter ons 7/10 -09 svt1

17.55
Svante Thuresson! Nä, det är inte han som är gäst i Här är ditt liv på lördag eller ja – det kanske han är, jag har faktiskt ingen aning om vem som är gäst då men Svante är i alla fall gäst i Gokväll, om tjugo minuter.
Närmast blir det i vanlig ordning Sportnytt.
(20 sekunder)

18.15
Hur hanterar rättssamhället en före detta brottsling som sköter sig och vill bli en Svensson? Markus dömdes för tolv år sen för grovt narkotikabrott – ska han få en andra chans? Uppdrag granskning, om en timme och fyrtiofem minuter.
På tal om att få ordning på sitt liv så har vi en sån gäst i Gokväll också.
(22 sekunder)

19
Det kom ett brev, inifrån Rikspolisstyrelsen, till Uppdrag Granskning. Ett brev som fick avgörande betydelse för kvällens reportage. Uppdrag granskning, om en timme.
En timme som vi fyller med nyheter av alla de slag.
(16 sekunder)

20
Strax:
Du som bestämmer över ditt liv, vill du också bestämma över din död? Då kanske du ska slå över till Kunskapskanalen. Annars blir det start för den skruvade och underbart mysko serien Hotellet i tvåan.
Här är frågan om alla verkligen förtjänar en andra chans? Uppdrag granskning. Strax.

Trailer – Ett fall för Louise
Trailer – Livet i Fagervik
Trailer – Här är ditt liv
Bildhallå:

Statsministern ska gifta sig! Därför beger han sig till bröllopsbutiken för att tjuvkika på sin bedårande vackra bruds klänning. Och vi vet väl alla vad det betyder va?
Sjunde delen av Livvakterna, om en timme.
Sen True Blood då en riktigt obehaglig episod från Sookies förflutna, hennes barndom, kommer att spelas upp igen i hennes huvud och därmed också din teve. Om två timmar.
Nu till Uppdrag granskning.
(26 sekunder)

21
Du kanske tycker att det har tjatas om det men i så fall får du stå ut med att jag säger det en gång till – du kan se de första TRE avsnitten av Nurse Jackie när du vill, nu till exempel, i svt play på svt.se.
Om du skulle bli tillsammans med en vampyr så är det ganska troligt att du kommer behöva äta mycket vitamin B12, av en alldeles särskild anledning. Om du vill veta vilken – titta på kvällens avsnitt av True Blood, om en timme.
Närmast blir det Livvakterna, ska bara säga att nästa veckas avsnitt kommer att starta fem minuter senare än ikväll alltså 21 noll fem. Bara så du vet.
(39 sekunder)

22
SPUG:
Nästa veckas avsnitt av Livvakterna kommer att starta fem minuter senare än ikväll, alltså 21 noll fem.

Trailer – Här är ditt liv
Trailer – Livet i Fagervik
Trailer – Brottskod försvunnen
Bildhallå:

På lördag är det en kvinna som försvinner ur en taxi och så fortsätter Medina sina försök att manövrera bort Jack. Klockan 22 på lördag.
Å du såg kanske trailern för Livet i Fagervik nyss också – om du missade säsongspremiären så kan du se det avsnittet ikväll om du vill, om en timme och tio minuter.
Nästa vecka kommer True Blood att starta fem minuter senare än ikväll, alltså 22 noll fem. Nu till kvällens avsnitt där Sookie och Bill kommer att dela med sig av sina innersta hemligheter. Och kroppsvätskor.
(31 sekunder)

22.55
SPUG:
Nästa onsdag kommer True Blood att starta fem minuter senare än ikväll, alltså 22 noll fem.

Trailer – Nurse Jackie
Trailer – Brottskod
Trailer – Robins
Trailer – Här är ditt liv
Bildhallå:

Ja, du fattar – det finns ju ingen som helst anledning att ha något som ens är i närheten av att likna ett liv...på lördagar. Stanna hemma, titta på tv. Okej?
Råkar det vara så att du missade säsongspremiären av Livet i Fagervik och inte tycker att du har uppkoppling nog att se det i svt play på svt.se – ja då kan du såklart se det på det gamla goda sättet också. Om en kvart här i ettan. Och vi har en hel massa nya chanser som vanligt i natt, men det återkommer jag till efter Kulturnyheterna från tidigare ikväll.
(28 sekunder)

23.10
Vi västerlänningar drar oss med ett antal ovanor. För just de västerlänningar vi får följa är det dags att bli informerad om det. Den stora resan fortsätter, om fyrtiofem minuter.
Inatt också en ny chans att se första delen av Kriminaljouren, sista avsnittet av Dr Åsa och lära sig rädda liv och säsongpremiären av Kobra. Bland annat. Tiderna ser du där.
Nu är det tid att återvända till Fagervik och inte bara för oss alltså...

2355
På kriminaljouren finns en personlighetsmässigt spretig styrka. En nykter alkoholist, en rikemansson och en flata som inte vågar komma ut. Nu får du en ny chans att lära känna dem allihop och vara med när dom löser brott. Första, långfilmslånga, delen av Kriminaljouren kommer igen om en timme.
Du kan också lära dig rädda liv med Dr Åsa och så i dubbel bemärkelse roa dig kungligt med kristallenvinnande kulturprogrammet Kobra. Försök säga det tio gånger snabbt i en följd.
Ja som du ser kan du titta på teve hela natten, vårt nästa program kan du faktiskt se två gånger om du vill...

Inga kommentarer: