OBS!

Observera att bloggen inte är kopplad till, eller officiell för, SVT. Åsikter och tankar är mina egna och privata.

söndag 5 april 2009

Hallåtexter sön 5/4 -09 svt1:

17.55
Om du är ute i världen och reser och träffar någon riktigt kufisk gubbe, till exempel en som kliver in i ett café i full cowboymundering eller klär ut sig till silverglänsande superhjälte, så var försiktig. Det kan vara Dom Joly och hans på gränsen till vansinne-dolda-kameran-upptåg.
Han är tillbaka igen om tjugo minuter.
Nu blir det Sportnytt.
(23 sekunder)

18.15
Merlin har chansen att bli av ett riktigt stort orosmoment ikväll, kvällens avsnitt börjar om en halvtimme.
Nu blir det dolda kameran-skämt som flaxar febrilt med armarna för att hålla sig kvar på den rakbladsvassa gränsen mellan genialt och bara...skämmigt.
(17 sekunder)

18.45
Hjärnkontoret kanske vinner Aftonbladets TV-pris. De andra som har chansen är Bolibompa och Wild Kids så klart är redan att det blir ett svt-program, om vi nu får vara lite malliga ett ögonblick. Tackar!
Nu – alla ni som letar efter de vises sten. Kanske borde ni leta i Camelot.
(15 sekunder)

19.30
Första gången Kaj träffade Vilma så...gick det väl inte så bra kan man väl säga. Å andra sidan hade han ingen aning om vem hon var men det kommer han förstå rätt fort i den andra delen av Mäklarna, om en halvtimme.
Det har varit allsvensk premiär idag, igen kan man säga, och då blev det målkalas på nya gamla Ullevi. Och så har finalspelet i Hockeyn fortsatt också. Sportspegeln vet allt, om en timme.
Nu Rapport med Claes Elfsberg.
(25 sekunder)

20
Strax:
En helt öppen och naken dokumentär om GHB missbruk startar nu i tvåan.
Här blir det pinsam tystnad...och ännu värre, i Mäklarna – strax.

Bildhallå:
Såklart fotboll och hockey men också bordtennis, brottning, golf och handboll det borgar för en fullmatad Sportspegel, om en halvtimme.
Sen får sig Christian Troys ego en riktigt rejäl törn. En käftsmäll måste man nästan säga men sen öppnar sig plötsligt nästa dörr. I Nip Tuck, om en timme och en kvart.
Å på tal om dörrar som öppnar sig – har du inte koll på vad som hände i första avsnittet av Mäklarna så är det väl bra att vi har det?
(30 sekunder)

20.30
De har erfarenhet, behöver inte svara inför någon och – bäst av allt – pengar, pengar, pengar! Christian Troy får ett erbjudande som är väldigt svårt att motstå i kvällens Nip Tuck, om fyrtiofem minuter.
Om du nu har svårt att motstå att titta på hela Sportspegeln så förstår jag fullständigt.
(19 sekunder)

21.15
Han är tandläkaren från Kairo som blev arabvärldens mest läste författare med sin öppna kritik av den egyptiska regimen och landets islamska fundamentalister. Möt honom i ordet och bomben, om fyrtiofem minuter.
Christian är plastikkirurgen som skapade sig en karriär i Miami, flyttade till Los Angeles och lyckades skrapa ihop kunder där också – nu har han chansen att kliva upp i det riktiga smöret. Särskilt med tanke på att han hamnat i skuggan av sin kollega Sean.
(29 sekunder)

22
SPUG:
Nästa veckas avsnitt av Nip Tuck kommer att starta lite tidigare än ikväll. Redan klockan 21 bör du vara bänkad för att se det.

Bildhallå:
Det är kanske inte så långt kvar till det att framtiden är här. Den framtid som beskrivs i science-fiction noveller, filmer och TV-serier alltså. Om du är nyfiken, titta på hur hybridmänniskan kan se ut – om en halvtimme.
Nu, däremot, ska vi hamna mitt i samtiden får man väl säga.
(17 sekunder)

22.30
Sist vi såg gänget i Andra avenyn så ramlade delar av taket ner i huvudet på Roland. Om du undrar hur det är med honom så kan det vara en idé att se reprisen av tisdagens avsnitt, om en halvtimme.
Om nu Roland är riktigt illa däran så kan det ju vara tryggt att veta att det snart kan finnas fantastisk hjälp.
(17 sekunder)

23
Ingela har mått dåligt länge. Intensiv medicinering hjälper inte. Hon behöver en ny lever. Hur det går? Titta på liv och död från i torsdags, om fyrtiofem minuter.
Nu ska vi se om det går som en dans för dom som bor på Andra avenyn.
(15 sekunder)

23.45
Om du vill se ett kort på Magnus Uggla, som han själv är både lite stolt över och samtidigt tycker är ganska pinsamt – då måste du titta på hans revyjakt från igår, om en halvtimme.
Nu till på liv och död från i torsdags. Om du vill veta mer om organdonation efter programmet, klicka dig fram till På liv och döds webplats på svt.se.
(20 sekunder)

0015
En riktigt obehaglig överraskning, så kan man snabbast summera det som händer Magnus Uggla i hans program från igår. Det är nämligen någon som kommer att störa hans skönhetssömn...

0045
Allt som kan gå fel gör det imorron måndag när barnen i familjen Babajou fortsätter vara utan föräldrar. Andra delen startar klockan 20.
Sen kan man nog säga att familj, eller bristen på familj, är ett genomgående tema också i den tredje delen av tonårsliv. 21 å 30.
Mer information om våra program finns alltid på webben, svt.se, där kan du ju också titta på många av våra program i SVT Play.
Resten av den här natten i ettan står som vanligt SVT24 för. Det här är Henrik Bennetter som ber att få önska – natti-natti.

Inga kommentarer: